Lunch
Diner
Van Menno brood met gemarineerde kippendijen
13
avocado | ras el hanout mayonaise | gemarineerde mango | spekjes
Van Menno brood metburrata
12.8
pico de gallo | courgette | paprika | krokante mais | mesclun
Van Menno brood met rilette van gerookte zalm
15.5
ingelegde rode biet | kappertjes | radijs | gerookte amandelen | mesclun
17
brioche bol | bbq saus | tomaten salsa | gebakken ui & bacon | cheddar kaas | augurk | frieten
Rundercarpaccio
Garnalenkroketten
22.5
18.5
geroosterde groente | zongedroogde tomaat | balsamico stroop | olijven gekonfijte pruimen
Salade met gemarineerde kippendijen
avocado | ras el hanout dressing | gemarineerde mango | spekjes ingelegde ui
Salade met romige burrata
Bisque van kreeft
crostini | rivierkreeft | rouille | Gruyère
Frieten met mayonaise
5.5
Eton mess
9.8
meringue | slagroom | blauwe bes | gekonfijte cranberry’s | sorbet van zwarte beswijnsuggestie: Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 7
Panna cotta van bergamot & witte chocolade
12
yuzu | banaan | basilicum wijnsuggestie: Beerenauslese, Weingut Sommer — 7
Crémeux van aardbeien
limoenblad | Ruby chocolade | hibiscus | citroengraswijnsuggestie: Brachetto d’Acqui, ‘Theo’, Cossetti — 7
Kazen van L’Amuse
15
crouton | gekarameliseerde zilverui | PX-gelwijnsuggestie: Pedro Ximinez, Alvear — 7
Chefs menu
Ons Chef’s menu wordt mede bepaald door seizoen producten. Uiteraard kunt u het Chef’s menu ook vegetarisch bestellen.
47
4 gangen
57
Seizoen oester (per stuk)
Panna cotta van witte asperge
4.5
16
Parmezaan | knolselderij | doperwt | bosui | dragonwijnsuggestie: Viognier, Saint-Peyré – 6.6
Gemarineerde zwaardvis
pompoen | gerookte tandoori | limoen | kaffir blad | pindawijnsuggestie: Sauvignon, Domaine de la Renaudie – 7
Romige Burrata
puntpaprika | watermeloen | rode biet | avocadowijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.4
Geroosterde tonijn
sushi rijst | wasabi | komkommer | sesam | radijs | togarashi | misowijnsuggestie: Verdejo, Palacio de Morante – 6
crostini | rivierkreeft | saffraan | Gruyèrewijnsuggestie: Viognier, Saint-Peyré – 6.6
Tartaar van runderbavette
baharat | witte asperge | krokante aardappel | zilverui | augurkwijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.4
truffelmayonaise | rucola | Parmezaanse kaas | pijnboompittenwijnsuggestie: Montepulciano, Velenosi – 6.4
Hoofdgerechten
Hoofdgerecht van de week
27
Gegrilde tomahawk steak (600g voor twee personen)
75
wisselende garnituren geïnspireerd op het seizoen met begeleidende sauzen Lágrimas de María, Rioja, Temperanillo – 8
Gebraden lamsfilet & gestoofde lamsschouder
28
La Ratte aardappel | groene asperge | koolrabi | salsa verde | jalapeño | jus met gepofte knoflook wijnsuggestie: glas Montgras Quatro Red, Cab. Sauvignon, Carmenere, Malbec 7
Zacht gegaarde koningsbaars
aardappel schuim | bloemkool | bleekselderij | vadouvan specerijenwijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.4
Gevulde courgettebloem
24
risotto | gele & groene courgette | pompoen | schuimige saus van pompoenwijnsuggestie: Sauvignon, Domaine de la Renaudie -7
Op de huid gebakken zeebaarsfilet
26
cannelloni | pompoen | bospeen | “viskoekje” | spinazie | wortel beurre blancwijnsuggestie: Sauvignon, Domaine de la Renaudie -7
Salade riche
verschillende soorten koude en warme viswijnsuggestie: Chardonnay, Montbiset – 6.4
Cremeux van aardbeien
Over ons Menu Impressie Contact
Vacatures Voorwaarden Privacy Policy